Kontorsstädning

Kontorsstädning

Vi spenderar mycket tid på våra arbetsplatser och därför är det oerhört viktigt att skapa miljöer där både medarbetare och kunder trivs och kan vara kreativa. Lokaler som är smutsiga och stökiga stör koncentrationen och kan till och med medföra risker för hälsan. Grundligt utförd kontorsstädning ökar effektiviteten och kan minska antalet sjukdagar.

En bra arbetsmiljö handlar om så mycket mer än att personalen trivs tillsammans och att de har arbetsuppgifter som är stimulerande. Det är minst lika viktigt att lokalerna är fräscha!

Polering av golv

Tidskrävande med kontorsstädning

Det tar tid att hålla en arbetsplats fräsch och ren och personalen har sällan eller aldrig möjlighet att sköta kontorsstädningen. Låt oss ta hand om era lokaler så att ni kan lägga fokus på er kärnverksamhet! Hema Städ & Miljö AB arbetar snabbt och effektivt och ser till så att er arbetsplats blir skinande ren.

Vi utför även polering av golv

Vårt utbud av tjänster inom kontorsstädning är omfattande och vi utför till exempel polering av golv. Med vår hjälp blir kontorsrummen en fröjd att vistas i!

Vi garanterar hög kvalitet och anpassar oss naturligtvis efter era specifika behov. För oss är det viktigt att sätta kunden i fokus och vi utför all kontorsstädning när det passar er. Hema Städ & Miljö AB vill vara det självklara valet för alla kontor och skapa långsiktiga relationer med våra kunder.

Alla städuppdrag är unika och därför har vi som flexibilitet, service och noggrannhet som ledord. Våra engagerade medarbetare strävar alltid efter att ge kunderna ett trevligt bemötande och noggrant utförd kontorsstädning. Vi använder oss enbart av högkvalitativa rengöringsprodukter och professionell städutrustning.

Om ni är nöjda med vårt arbete och är i behov av regelbunden städning så kommer vi gärna tillbaka och städar enligt överenskommelse. Ni är varmt välkomna att höra av er om ni vill ha mer information om vad som ingår i vår kontorsstädning. Vi besvarar gärna era frågor och funderingar.

Kontakta oss