Möbeltvätt

Möbeltvätt

Hema Städ & Miljö AB utför möbeltvätt av olika slag och rengör till exempel möbler på kontor och restauranger. Vi erbjuder även tvätt av bilklädsel och har resurser att rengöra inredningen i både bilar och bussar. Det spelar ingen roll vilket material det handlar om – vi tvättar allt!

Om ni har valt ut och investerat i möbler som ni tycker om så vill ni naturligtvis att de ska hålla sig fina så länge som möjligt. Det samlas väldigt lätt bakterier, damm och kvalster i möbler vilket gör att de så småningom ser gamla och grå ut. Har det dessutom uppstått fläckar av olika slag så är behovet av möbeltvätt ännu större.

Möbeltvätt bilklädsel

Rätt metod för möbeltvätt

Det finns naturligtvis många sätt att få bort fläckar på möbler – tyvärr så använder många fel metoder och fel medel. resultatet kan i värsta fall bli att klädseln blir ännu fulare eller att den inte går att göra ren överhuvudtaget. En korrekt utförd möbeltvätt ger era möbler längre liv och ett fräschare utseende. Anlita oss på Hema Miljö & Städ AB så blir möbeltvätten utförd på ett professionellt sätt. Vi har arbetat med möbeltvätt i många år och vågar därför lova att vi kan det här med hur man rengör möbler på bästa sätt.

Hema Miljö & Städ tvättar era möbler skonsamt, effektivt och ser till så att både smuts samt dålig lukt försvinner. Vi anpassar naturligtvis våra metoder och rengöringsmedel efter vilket material möblerna är tillverkade i samt hur smutsiga de är. Vårt skickliga team erbjuder snabb och personlig service – vi kan tvätta och återställa nästan alla sorters möbler till nyskick.

Tvätt av bilklädsel

Vi erbjuder även tvätt av bilklädsel och har resurser att rengöra inredningen i både bilar och bussar.

Det finns många fördelar med att anlita Hema Städ & Miljö AB. När ni vänder er till oss så får ni till exempel erfaren personal, omsorgsfullt utförd möbeltvätt, tvätt av bilklädsel samt kundanpassad service. Läs gärna mer om oss och våra tjänster på vår hemsida!

Ni är naturligtvis varmt välkomna att kontakta oss på Hema Miljö & Städ med era frågor. Vi ser framemot att få hjälpa er!

Kontakta oss