Mattvätt

Mattvätt

Hema Städ & Miljö AB är specialiserade på tvätt av heltäckningsmattor. Vi har mångårig branscherfarenhet av mattvätt vilket gör att vi kan garantera gedigen kompetens inom våra arbetsområden. Vår policy är att alltid erbjuda personlig och snabb service till våra kunder. För oss är det viktigt att alltid vara lyhörda och anpassningsbara för uppdragsgivarnas behov och önskemål.

Tvätt av heltäckningsmattor
Vi använder oss av moderna och professionella maskiner för att kunna utföra tvätt av heltäckningsmattor på ett så effektivt och grundligt sätt som möjligt. Till vår hjälp har vi även rengöringsmedel av högsta kvalitet. Tack vare vår yrkesskicklighet och breda kompetens så finns det inga fläckar som vi inte kan ta oss an!

Mattorna i ett rum påverkar det totala intrycket mer än vad man kanske kan tro. Är golvet smutsigt så skapar det en tråkig atmosfär och drar ner helhetsintrycket. Fläckiga mattor har kortare livslängd och kan till och med orsaka allergier om de är rejält nedsmutsade. Därför är det viktigt att alltid se till så att till exempel heltäckningsmattorna i era lokaler är fräscha.

Mattvätt tvätt av heltäckningsmatta

Experter på mattvätt

Det kan vara svårt att få bort fläckarna på en matta om man inte har rätt redskap, rengöringsmedel och kunskaper. Risken är stor att situationen bara förvärras! Vi rekommenderar därför att ni anlitar oss på Hema Städ & Miljö AB eftersom vi anpassar all mattvätt just din mattas material och fläckar. Vårt proffsiga team ser till så att er heltäckningsmatta blir fräsch och trevlig att använda igen.

Hema Städ & Miljö AB arbetar till exempel med:

HOST Torrtvätt – passar utmärkt till exempelvis hotell, restauranger, datagolv och kontor där det är viktigt att inte blöta ner mattorna för mycket.

Extrarationstvätt eller ånga – olika mattor kräver olika tvättmetoder. Vi väljer den som är mest lämplig för just era mattor.

Mattunderhåll – regelbundet underhåll av textila golv där vi kontinuerligt tar hand om era golv och ser till så att nya fläckar försvinner.

Besök gärna vår hemsida för mer information om oss och våra tjänster. Ni är naturligtvis även varmt välkomna att kontakta oss på Hema Städ & Miljö AB.

Kontakta oss